Bestuursleden

Wij zijn op zoek naar enthousiaste bestuursleden. Africasport.nl vergadert ongeveer 4 tot 5 keer per jaar. De werkzaamheden die we een nieuw lid graag laten oppakken zijn:

- Het bijhouden van korte nieuwsberichten op de website

- 2x per jaar een nieuwsbrief verzorgen

Heeft u vragen en/of interesse om ons team te versterken, dan bent u van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .  Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een vergadering bijwonen om met ons kennis te maken en te ontdekken wat Africasport.nl doet.  

 
Nieuwe voorzitter (m/v)

 Na ruim tien jaar voorzitterschap wil onze voorzitter Ad Roovers het stokje overdragen aan iemand anders. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe

 

VOORZITTER (M/V)

 

Lijkt het je leuk om een kleine organisatie voor te zitten en zo mee te helpen aan de sportbeoefening in Afrika? Trek de stoute sportschoenen aan!


Heb je interesse of wil je eerst meer weten, neem dan contact op via [email protected].nl of telefoonnummer 076-5711186.

 
Sponsoring

Africasport.nl is altijd op zoek naar sponsoring om zo veel mogelijk aanvragen uit Afrika te bekostigen. Alle giften zijn welkom.

 Mocht u met uw school, bedrijf of (sport)vereniging een activiteit overwegen om ons te helpen, dan kan dat bijvoorbeeld rondom een specifiek project. Zo kan een actie een gericht thema krijgen. Uiteraard kunnen wij een actie voorzien van passend beeldmateriaal, spandoek en folders.

 Contact opnemen kan via het contactformulier of met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 


Laatste nieuws
12,5 jaar Africasport.nl!

12,5 jaar bestaan Africasport.nl!

Stichting Africasport.nl viert deze maand haar koperen jubileum, we bestaan alweer 12,5 jaar. We willen namens de sporters iedereen graag bedanken voor de steun in de afgelopen jaren en hopen ook in de komende jaren op jullie steun te kunnen rekenen

 
Onze atleten winnen medailles in Marseille

Op 15 maart wonnen door Africasport.nl ondersteunde hardlopers uit Niger goud en zilver tijdens de halve marathon in Marseille. Balkissa kwam op de 1ste plaats binnen bij de vrouwen. Nabara won een zilveren medaille door de 2de plek te veroveren bij de mannen. Gefeliciteerd