U wilt ons helpen de sport in Afrika te steunen?

Dat kan door een bijdrage over te maken naar rekeningnummer 188982388 ten name van stichting Africasport.nl, Rabobank BredaHet is ook mogelijk direct online te doneren.

Naast financiële steun zijn wij ook blij met bruikbare sportmaterialen zoals schoenen, ballen, shirts en dergelijke.

Wilt u een actie voor Africasport.nl organiseren? Denk bijvoorbeeld aan een sponsorloop met uw school of sportclub. Of een inzamelingsactie ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum of trouwerij. Dan kunt u ons altijd benaderen voor ondersteunend tekst- en fotomateriaal.

Via JustGiving kunt u een actiepagina aanmaken zodat donaties online gekoppeld kunnen worden aan uw eigen actie voor Africasport.nl. Klik op de button hiernaast. Je komt dan op de website van JustGiving. Klik daar op 'Maak je eigen actiepagina' en volg de aanwijzingen. Succes!

Voor meer informatie, vragen, opmerkingen en ideeën kunt u hier ons contactformulier invullen of mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Bij voorbaat dank namens ons en honderden sporters in Afrika!

 
Laatste nieuws
12,5 jaar Africasport.nl!

12,5 jaar bestaan Africasport.nl!

Stichting Africasport.nl viert deze maand haar koperen jubileum, we bestaan alweer 12,5 jaar. We willen namens de sporters iedereen graag bedanken voor de steun in de afgelopen jaren en hopen ook in de komende jaren op jullie steun te kunnen rekenen

 
Onze atleten winnen medailles in Marseille

Op 15 maart wonnen door Africasport.nl ondersteunde hardlopers uit Niger goud en zilver tijdens de halve marathon in Marseille. Balkissa kwam op de 1ste plaats binnen bij de vrouwen. Nabara won een zilveren medaille door de 2de plek te veroveren bij de mannen. Gefeliciteerd