Tientjes Actie

Doe mee met onze TIENTJES ACTIE en scoor ook!

Het is 2013: Africasport.nl bestaat 10 jaar! In die tien jaar hebben we vele sporters in Afrika kunnen bereiken. Dit willen we vieren met een TIENTJES ACTIE, zodat we in dit jubileumjaar extra veel sportieve steun kunnen biedenAls eerste doel in 2013 hebben we het verzenden van een volle container sportmaterialen. Deze materialen hebben we in 2012 van vele gulle gevers ontvangen. De container staat klaar voor verzenden, maar de verzendkosten drukken stevig op het budget. Natuurlijk willen we in 2013 nog veel meer sportieve activiteiten in Afrika ondersteunen en daarom is een financiële bijdrage nu van harte welkom!

Hoe werkt het?
          Simpel: Doneer €10,- op ons rekeningnummer 188982388 o.v.v. 'AS10' en je mailadres (gebruik i.p.v. @ een spatie).
         Jouw donatie wordt als dank op onze speciale TIENTJES-pagina op deze website vermeld. Mocht je als bedrijf willen doneren, dan plaatsen we ook het logo erbij. Hieronder vind je degenen die je al voor gingen.
         Vind je het niet zo fijn dat je naam op internet komt, dan kan doneren natuurlijk anoniem. Zet dan ´AS10 anoniem´ bij je donatie.

En verder?
We zouden het leuk vinden als je dit bericht verspreidt zodat er nog meer mensen van de actie weten en ook een tientje doneren.

En oja, als je meer wilt doneren mag dat uiteraard ook ;-)

Namens vele sporters in Afrika: heel hartelijk dank voor uw steun en interesse!

 

Komt jouw Post-it ook hieronder te hangen?

Onderstaande mensen deden mee met de TIENTJES-actie. Ook zijn er donateurs die niet met hun naam op de site wilden.  Aan alle gulle gevers: heel hartelijk dank! De teller staat nu op 35 donateurs met in totaal een donatie van € 615,-.

          

 
Laatste nieuws
12,5 jaar Africasport.nl!

12,5 jaar bestaan Africasport.nl!

Stichting Africasport.nl viert deze maand haar koperen jubileum, we bestaan alweer 12,5 jaar. We willen namens de sporters iedereen graag bedanken voor de steun in de afgelopen jaren en hopen ook in de komende jaren op jullie steun te kunnen rekenen

 
Onze atleten winnen medailles in Marseille

Op 15 maart wonnen door Africasport.nl ondersteunde hardlopers uit Niger goud en zilver tijdens de halve marathon in Marseille. Balkissa kwam op de 1ste plaats binnen bij de vrouwen. Nabara won een zilveren medaille door de 2de plek te veroveren bij de mannen. Gefeliciteerd