Africasport.nl in V/life magazine deel 1

Onlangs stond er een artikel in V/life magazine over Africasport.nl. V/life is een Nederlands magazine over vrouwenvoetbal. Met het artikel Damesvoetbal leeft op in Niger dankzij Africasport.nl stonden we er mooi in.

In een vier-pagina's lang artikel voorzien van mooie foto's kwam Jeroen Roovers aan het woord en vertelde over de ontwikkeling van het damesvoetbal in Niger, dat de kansen om te sporten voor meisjes veel kleiner zijn dan voor jongens. En dat Africasport.nl zich inzet om ook deze meisjes aan het sporten te krijgen.
Wij zijn blij met deze aandacht vanuit de media. In de volgende editie van dit blad verschijnt het tweede deel van het interview met Jeroen.

 

 

Voor meer info over V/life, kijk op www.vlifemagazine.nl.

 
Laatste nieuws
12,5 jaar Africasport.nl!

12,5 jaar bestaan Africasport.nl!

Stichting Africasport.nl viert deze maand haar koperen jubileum, we bestaan alweer 12,5 jaar. We willen namens de sporters iedereen graag bedanken voor de steun in de afgelopen jaren en hopen ook in de komende jaren op jullie steun te kunnen rekenen

 
Onze atleten winnen medailles in Marseille

Op 15 maart wonnen door Africasport.nl ondersteunde hardlopers uit Niger goud en zilver tijdens de halve marathon in Marseille. Balkissa kwam op de 1ste plaats binnen bij de vrouwen. Nabara won een zilveren medaille door de 2de plek te veroveren bij de mannen. Gefeliciteerd